FunColours peach - gelová barva - broskvová - kalíšek -30g
    • FunColours peach - gelová barva - broskvová - kalíšek -30g

    FunColours peach - gelová barva - broskvová - kalíšek -30g

    72 Kč
    Vč. DPH
    Skladem

    FunColours  peach - gelová barva - broskvová - kalíšek -30g

    Ingredients: glucose syrup, water, sugar, colour: E122, E102, E110, gelling agent: E406, acid: E330, preservative: E202. E122, E102, E110: may have an adverse effect on activity and attention in children. May contain traces of: milksoy and sulphite. This product is certified Halal.

    Maximum usable dose: 3,8 g/kg.

    Množství:

    FunColours peach - gelová barva - broskvová - kalíšek -30g

    FunCakes FunColours koncentrovaná potravinářská pasta Black je dokonalá barevná pasta pro barvení fondantu, marcipánu, gumové pasty, modelovací pasty a květinové pasty.

    Můžete také použít toto černé zbarvení, které dodá vašim krémům, jako je krémový krém a Enchanted Cream®, skvělou barvu.

    Barevná pasta je vhodná pro pečení do 200 ° C.

    Návod, jak používat: použijte párátko, naberte nepatrné množství. Použijte čistou tyčinku pokaždé, když přidáte další zbarvení a otřete ji na marcipánu nebo fondánu. Pro sytější barvy jednoduše přidejte další pastu. Dobře promíchejte na rovnoměrný barevný odstínt. Ujistěte se, že zbarvovací pasta zůstane uprostřed hmoty, aby se zabránilo zakrytí rukou.

    Snadno opláchněte vodou a mýdlem z rukou.

    Složení: glukózový sirup, voda, cukr, barva: E122, E102, E110, gelující činidlo: E406, kyselina: E330, konzervační látka: E202. E122, E102, E110: může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí. Může obsahovat stopy mléka, sóji a siřičitanů. Tento výrobek je certifikován Halal.

    Maximální použitelná dávka: 3,8 g / kg.

    Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

    Balíček obsahuje následující jazyky: holandština, angličtina, němčina a francouzština.

    Obsah: 30 gramů.

    Funcakes
    4759