Vanilmix pro cukráře - 1kg
    • Vanilmix pro cukráře - 1kg

    Vanilmix pro cukráře - 1kg

    190 Kč
    Vč. DPH
    Skladem

    Směs pro přípravu vanilkového krému za studena - 1kg

    Množství:

    Vanilmix pro cukráře - 1kg

    Směs pro přípravu vanilkového pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.

    Základní receptura: 1000 g Vanilmix, 2800 g voda (studená). Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.

    Máslový krém: 1000 g hotové hmoty Vanilmix, 700 g tuk (máslo, Hera,....). Do základní hmoty přidáme na kousky nakrájený změklý tuk a při vyšší rychlosti vše vyšleháme na pevný, hladký krém. Pokud se krém sráží, mírně ho nahřejeme a znovu vyšleháme.

    Žloutkový krém: 1000 g hotové hmoty Vanilmix, 250 g tuk (máslo, Hera,....). Do základní hmoty přidáme na kousky nakrájený změklý tuk a při vyšší rychlosti vše vyšleháme na pevný, hladký krém. Pokud se krém sráží, mírně ho nahřejeme a znovu vyšleháme.

    Složení: cukr, modifikovaný škrob ( E1414), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, E401 (zahušťovadlo), E516, E450iii (želírující látky), sušený mléčný výrobek (laktoza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma). E160a (barvivo), aroma.

    Hmotnost: 1kg

    Zeelandia
    2003

    Datový list

    Barva:
    Bílá
    Příchuť
    Vanilková
    Váha:
    1000g