Macaronmix (22% mandlí) - 500g
    • Macaronmix (22% mandlí) - 500g

    Macaronmix (22% mandlí) - 500g

    145 Kč
    Vč. DPH
    skladem

    Macaronmix - bílá směs na přípravu Makronek - 500g

    Množství:

    Macaronmix (22% mandlí) - 500g

    Makronky jsou vrcholem cukrářského umění. Jejich výroba tradičním způsobem není vůbec snadná.

    Záleží na každé ingredienci i technologickém postupu. S pomocí naší kompletní směsi Macaronmix vyrobíte tyto oblíbené mandlové cukrovinky přesně takové, jaké mají být - hladké na povrchu, bez prasklinek, křupavé navenek a přitom měkké uvnitř, nadýchané, s příjemnou mandlovou chutí.

    Klasické makronky hrají barvami, bývají plněné náplní barevně sladěnou s makronkem. Makronky můžete použít i jako efektní dekoraci cukrářských výrobků, především dortů a minizákusků.

    Směs lze barvit potravinářskou barvou

    Složení: cukr, mandle (22%), škrob pšeničný, vaječný bílek sušený, rostlinný olej (řepkový), emulgátory (E472b, E477), glukózový sirup sušený, sušené odtučněné mléko, zahušťovadlo E415, sůl

    Alergeny: obiloviny obsahující lepek(tj.pšenice,žito,ječmen,oves,pšenice špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy)a výrobky z nich, glukozového sirupu vyrobeného z ječného škrobu a obilovin používaných k výrobě destilátů nebo lihu zemědělského původu pro lihoviny a jiné alkoholické nápoje, vejce a výrobky z nich, může obsahovat stopy sojových bobů a výrobků z nich, mléko a výrobky z něj(včetně laktozy), suché skořápkové plody (tj.mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,pistácie....)

    Použití:

    Makronky: 500g Macaronmix, 100g voda - Suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Sáčkem s hladkou trubičkou nastříkáme na plech pokrytý silikonovým plátem cca 120 makrónků (přibližně 10 g těsta) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140-150°C.

    Náplň: 100g Macaronmix, 125g máslo, 10g Compound (ochucovadlo) - Máslo pokojové teploty smícháme se směsí a ochucovací pastou Compound.

    Kompletace: Vychladlý makronek plníme náplní (4 g) a přiklopíme druhým makronkem.

    Zeelandia
    2434

    Datový list

    Barva:
    Bílá
    Příchuť
    Mandlová
    Váha:
    500g

    6 položek ve stejné kategorii: