MaMi - Agar Agar 5g
Rychlý přehled

Agar Agar želírující látka
Agar Agar želírující látka
Protože pro vás máme jedinečné výhody.
Zboží si můžete vyzvednout kousek od vás.
Při nižší ceně objednávky můžete využít osobní odběr zdarma, nebo dopravu již od 60 Kč.
Více jak 1400 pozitivních recenzí od našich zákazníků. Ověřte sami zde.
Složení: Želírující látka E406
Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, mléko, sóju, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy a siřičitany. Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje tepla. Varování: Užijte to tak, jak to je. S
Jahodová želé:
Složení: 200 g jahodové dužiny, 120 g cukru, 3 g agaru.
Příprava: agar smíchejte s cukrem. Nalijte směs do hrnce, přidejte jahodovou dužinu a vše přiveďte k varu. Nalijte led do forem a nechte ho asi 20 minut odpočívat při pokojové teplotě. Po ochlazení vyjměte želé z formy. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 2 dnů.
AGAR AGAR :čistě rostlinný produkt se skládá z různých druhů červených řas - ruduch a jako surovina pro přípravu želé je 6- až 8krát účinnější než například škrob. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Agar - agar se používá jako čistá želatina do krémů, polev, aspiků a na zdobení dortů. Agar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy.
Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas.
Agar je látka bez pachu nebo se slabým charakteristickým pachem.
Práškový agar je barvy bílé, žlutavě bílé až světle žluté.
Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě.
Návod na zpracování Agaru
Alergeny: neobsahuje
Želírující látka E406 Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, mléko, sóju, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy a siřičitany. Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje tepla. Varování: Užijte to tak, jak to je. Spotřebuje nejlépe - Lot: viz okraje obálek. Vyrobeno v Itálii v továrně na Via degli
Jahodová želé:
Složení: 200 g jahodové dužiny, 120 g cukru, 3 g agaru. Příprava: agarový agar smíchejte s cukrem. Nalijte směs do hrnce, přidejte jahodovou dužinu a vše přiveďte k varu. Nalijte led do forem a nechte ho asi 20 minut odpočívat při pokojové teplotě. Po ochlazení vyjměte želé z formy. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 2 dnů.