MaMi - Agar Agar 5g

Rychlý přehled

Agar Agar želírující látka

Více informací

skladem

5601

75,00 Kč

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa po ruce

Zboží si můžete vyzvednout kousek od vás.

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít osobní odběr zdarma, nebo dopravu již od 60 Kč.

Ověřeno zákazníky

Více jak 1400 pozitivních recenzí od našich zákazníků. Ověřte sami zde.

Zboží si můžete vyzvednout kousek od vás.

Složení: Želírující látka E406

Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, mléko, sóju, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy a siřičitany. Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje tepla. Varování: Užijte to tak, jak to je. S

Jahodová želé:
Složení: 200 g jahodové dužiny, 120 g cukru, 3 g agaru.

Příprava:  agar smíchejte s cukrem. Nalijte směs do hrnce, přidejte jahodovou dužinu a vše přiveďte k varu. Nalijte led do forem a nechte ho asi 20 minut odpočívat při pokojové teplotě. Po ochlazení vyjměte želé z formy. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 2 dnů.

AGAR AGAR :čistě rostlinný produkt se skládá z různých druhů červených řas - ruduch a jako surovina pro přípravu želé je 6- až 8krát účinnější než například škrob. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Agar - agar se používá jako čistá želatina do krémů, polev, aspiků a na zdobení dortů. Agar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy.

Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas.

Agar je látka bez pachu nebo se slabým charakteristickým pachem.

Práškový agar je barvy bílé, žlutavě bílé až světle žluté.

Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě.

Návod na zpracování Agaru

  1. Dávkování 4g - 15g na litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku
  2. Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme
  3. Přidáme množství cukru dle zvyklostí (doporučené 200-250g na litr)
  4. Při chladnutí (cca 50-60°C)přidáme přípravek k okyselení ( doporučená kyselina citrónová 3g na litr)
  5. Agar zpracujeme dle technologických postupů

 

Alergeny: neobsahuje

Želírující látka E406 Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, mléko, sóju, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy a siřičitany. Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroje tepla. Varování: Užijte to tak, jak to je. Spotřebuje nejlépe - Lot: viz okraje obálek. Vyrobeno v Itálii v továrně na Via degli
Jahodová želé:
Složení: 200 g jahodové dužiny, 120 g cukru, 3 g agaru. Příprava: agarový agar smíchejte s cukrem. Nalijte směs do hrnce, přidejte jahodovou dužinu a vše přiveďte k varu. Nalijte led do forem a nechte ho asi 20 minut odpočívat při pokojové teplotě. Po ochlazení vyjměte želé z formy. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 2 dnů.

  • Product Name:MaMi - Agar Agar 5g
  • Product Reference: 5601
  • Price: 75,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.02 kg
  • Description: Agar Agar želírující látka
Path: > > > MaMi - Agar Agar 5g

Podobné zboží

Kategorie

Košík    

Žádné zboží

0,00 Kč Celkem

Doprava ZDARMA od 1500 Kč!

K pokladně

Přijímáme karty

platitipti

Výrobci