FunCakes metallic spray - silver - 100g
    • FunCakes metallic spray - silver - 100g
    • FunCakes metallic spray - silver - 100g

    FunCakes metallic spray - silver - 100g

    199 Kč
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    FunCakes barevný sprej na fondán, čokoládu

    Množství:

    S kovovým rozprašovačem FunCakes FunColours v jasném zlatě můžete dát svým fondánovým dortům, marcipánovým dortům, čokoládě, krémům, gumové pastě, modelovací pastě, sušenkám a dalším krásným efektem zlaté perly. Lesk zcela zaschne na dortu, takže když se jej dotknete, už na něm nebudou žádné otisky prstů.

    Pokyny pro uživatele: Vhodné pro zdobení čokolády, krémů, fondantů, gumových past, modelových past a marcipánu. Před použití dobře protřepejte. Nastříkejte homogenní vrstvu na povrch ze vzdálenosti 20 cm. Doporučená doba před spotřebou je 4 hodiny. Po použití otočte stříkací nádobku dnem vzhůru a několik sekund stříkejte, abyste ji vyčistili.

    Barva produktu se může v závislosti na vlastnostech surovin mírně lišit.

    Složení: ethanol, barva: E171, E153, hnací plyn: E943a, E943b, E944. Může obsahovat stopy: mléko, siřičitan a sóju.

    Maximální použitelná dávka: potřebné množství. Pouze pro profesionální použití.

    Varování: Extrémně hořlavý aerosol. Tlaková nádoba: Při zahřátí může prasknout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Nekouřit. Nestříkejte na otevřený oheň ani na jiný zdroj zapálení. Nepropichujte ani nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 ° C.

    Obsah: 100 ml.

    Funcakes
    5334