KARINA - Karamel - 500g

      82 Kč
      Vč. DPH
      skladem

      Karina Karamel - směs pro výrobu šlehačkového nebo máslového krému

      Množství:

      KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

      KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

      KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

      Složení: cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob E1414, glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo E401, rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo E150c, emulgátor E472a, pšeničný lepek.

       Alergeny:  pšeničný lepek,  sušené mléko,

      Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

      Použití: Karina Karamel 500g + voda 425g

      Směs  Karina Karamel spojíme s vodou a promícháme do hladké a homogenní konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě asi 15min. odležet a poté opět přemícháme. Smícháme s vyšlehaným máslem 150g.

      Hmotnost: 500g

       
         
         
         
      Ireks Enzyma
      2597

      16 položek ve stejné kategorii:

      KARINA - Karamel - 500g

      82 Kč
      Vč. DPH