KARINA - Latte Macchiatto - 500g
    • KARINA - Latte Macchiatto - 500g
    • KARINA - Latte Macchiatto - 500g

    KARINA - Latte Macchiatto - 500g

    87 Kč
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    Karina Latte Macchiatto - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí kávy Latte

    Množství:

    KARINA - Latte Macchiatto - 500g

    KARINA Hruška se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

    KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

    KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

    KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

    Složení: rostlinný olej, sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný škrob (E1414), sušená syrovátka, zahušťovadlo E401, rostlinný tuk, pražená pšeničná sladová mouka, karamelizovaný cukr, emulgátor (E472a), kakao, aroma, sůl, barvivo E101.

     Alergeny:  sušené mléko, sušená syrovátka, pšeničná mouka

    Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

    Použití: Karina Latte Macchiatto 500g + voda 250g

    Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.

    Hmotnost: 500g

     
       
       
       
    Ireks Enzyma
    3454

    Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili: