KARINA - Arachido - 500g
    • KARINA - Arachido - 500g
    • KARINA - Arachido - 500g
    • KARINA - Arachido - 500g

    KARINA - Arachido - 500g

    96 Kč
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    Karina Arachido  - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí arašídů

    Množství:

    KARINA - Arachido - 500g

    KARINA se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

    KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

    KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

    KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

    Složení: cukr, pražená arašídová drť, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukozový sirup, karamelizovaný cukr, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rýžová mouka, zahušťovadlo (E401), rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), emulgátor (E472a), aroma (s lupinou), barvivo (E150c), sůl. 

     Alergeny:  sušené mléko, sušená syrovátka, pšeničná mouka, lupina

    Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

    Použití: Karina Arachido  500g + voda 250g

    Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.

    Hmotnost: 500g

     

    Ireks Enzyma
    3455

    Datový list

    Barva:
    Hnědá
    Příchuť
    Arašídová
    Váha:
    500g

    Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili: