Wedding Cakes  - Svatební dorty - jaro 2018
    • Wedding Cakes  - Svatební dorty - jaro 2018

    Wedding Cakes - Svatební dorty - jaro 2018

    169 Kč
    Brutto
    Obecnie brak na stanie

    Časopis - Wedding Cakes  - Svatební dorty - jaro 2018

    Quantity :

    Tato publikace z jara 2018 je 66. číslem svatebních dortů, jediného časopisu ve Velké Británii, který představuje stovky nových a neviditelných návrhů od nejtalentovanějších výrobců koláče na světě.

    Tento problém vyhlíží do příští sezóny a zahrnuje sladké odstíny jara. Najdete zde lahodné barvy bonbónů ve stylu sladkého obchodu a světlé výtvory v tučném másle. Tam jsou také květinové vzory pro každou recepci, od volně shromážděných wildflowers v louce k prohlášení květy v nadměrné květiny.

    Jedním z klíčových trendů v tomto okamžiku jsou smíšené textury a my máme spoustu nápadů, jak vytvářet hmatové povrchy na koláčích ve Vkusně texturovaném. Vidíme pár současných trendů, které pokračují i do nového roku, najdeme je ve filmu Going for Gold and Marbled.

    Naučte se, jak udělat malované vzory vyniknout na tmavém pozadí s Emily Hankins 'Midnight Garden tutorial. Nebo pokud máte rádi trochu jiskry, vyzkoušejte svatební dort Helen Mansey White Lace s výšivkou kartáčů, květy plátku a cukrovou pivoňku. Můžete také začít s vaší laskavosti s recepty na fondant cupcakes a Earl Grey srdce.

    Seznamte se s návrhářem krycího dortu Rachel Hanna z designu dort Marie Antoinette a zjistěte vše o své cestě do výroby luxusních koláčů. A pokud si sami vybíráte trochu luxusu, proč se nedostavíte do soutěže a vyhrajete si v Royal Lancaster v Londýně v Londýně více než 950 liber?

    Časopis Wedding Cakes se vydává čtyřikrát ročně v dubnu, červnu, září a prosinci. Navštivte stránku facebook.com/weddingcakesmag, kde najdete další informace a nejnovější aktualizace.


    V anglickém jazyce

    Táto publikácia z jari 2018 je 66. vydanie svadobných tort, jediného časopisu v Británii, ktorý predstavuje stovky nových a neviditeľných vzorov od najtalentovanejších výrobcov torty na svete.
    Táto otázka vyzerá vpred do budúcej sezóny a zahŕňa sladké odtiene jari. Nájdete tu lahodné farby cukríkov v sekcii Sweet Shop a jasné výtvory v tučnom Buttercream. K dispozícii sú tiež kvetinové vzory pre každú recepciu, od voľne zhromaždených kvitnúcich kvetov v lúke k vyhláseniu kvitne v nadmerných kvetoch.
    Jedným z kľúčových trendov momentu sú zmiešané textúry a máme dostatok nápadov na to, ako vytvoriť hmatové povrchy na koláče v Tastefully Textured. Vidíme pár súčasných trendov aj naďalej do Nového roka, nájdeme ich v programe Going for Gold and Marbled.
    Naučte sa, ako urobiť maľované vzory vyniknúť na tmavom pozadí s Emily Hankins 'Midnight Garden tutorial. Alebo, ak sa vám páči trochu iskra, vyskúšajte svadobnú tortu Helen Mansey's White Lace s výšivkou kefou, kvetmi papiera a cukrovou peony. Môžete tiež začať s vašimi laskavosťami s receptami na fondánske košíčky a Earlovo šedé srdce.
    Zoznámte sa s návrhárom krycieho koláča Rachel Hanna z dizajnu dort Marie Antoinette a zistite všetko o svojej ceste do luxusného tortu. A ak si sami vyberiete trochu luxusu, prečo sa nedostaviť do súťaže a vyhrať pre dvoch v Royal Lancaster v Londýne viac ako 950 libier?
    Časopis Wedding Cakes sa vydáva štyrikrát do roka v apríli, júni, septembri a decembri. Navštívte facebook.com/weddingcakesmag a zistite viac a pozrite si najnovšie aktualizácie

    2550

    13 innych produktów w tej samej kategorii: