Dekora - fondánové / cukrové terče - prasátko Peppa  - 6 terčů - 5,8cm
    • Dekora - fondánové / cukrové terče - prasátko Peppa  - 6 terčů - 5,8cm

    Dekora - fondánové / cukrové terče - prasátko Peppa - 6 terčů - 5,8cm

    96 Kč
    Vč. DPH
    skladem

    Dekora - dekorace z fondánového listu

    Množství:

    Dekora - fondánové / cukrové terče - prasátko Peppa  - 6 terčů - 5,8cm

    Ozdobte své muffinky či dort originálním způsobem. 

    Použití: Stačí vyjmout cukrovou dekoraci z obalu a položit. Otevřít až opravdu tesně před použítim, hrozí vyschnutí a poničení fondánového listu. 

    Nepoužívejte DecorGel, barva by se mohla rozmazat. Bez obav lze použít cukrářský lak / lesk.

    Pro připevnění fondánového listu k dortu se používá máslovo - bílkový  krém "Swiss Meringue" nebo máslový krém nastavovaný pudinkem - které v tenké vrstvě nanesete navrch dortu. Fondánový list se položíte na dort a lehce přitlačit, abyste se zbavili bublinek, které by jinak zůstaly pod tiskem a byly by viditelné. Pokud vůbec nechcete použít některý z máslových krémů a vrch dortu máte z piškotového či podobného těsta, stačí vrch jen lehce potřít vodou (ale opravdu jen velmi lehce!). Pak fondánový list položíte na dort a zároveň můžete lehce přitlačit na pokládaný fondánový list, abyste se zbavili vzduchových bublinek.

    Hodnoty: bez E171(Oxid titaničitý), bezlepková, bezlaktózová, bez mléčných bílkovin, vhodná pro vegetariány

    Alergeny: Sója a deriváty

    Složení: Aromatizační přípravky, Škrob, Barva: E133, E151, E155, E162, Zahušťovadlo: Maltodextrin, Zvlhčovač: E422, Emulgátor: E433, Sójový lecitin, Konzervační činidlo: E202, E330, Sladidlo: E955, E965

    Průměr disku: 5,8cm

    Skladujte na chladném a suchém místě.

    Spotřebujte po otevření, aby si produkt zachoval všechny své vlastnosti.

    Pro připevnění fondánového listu k dortu se používá máslový krém Swiss Meringue nebo máslový krém z pudinku - které v tenké vrstvě nanesete navrch dortu. Pak stačí fondánový list na dort jen položit a lehce přitlačit, abyste se zbavili bublinek, které by jinak zůstaly pod tiskem a byly by viditelné. Pokud vůbec nechcete použít některý z máslových krémů a vrch dortu máte z piškotového či podobného těsta, stačí vrch jen lehce potřít vodou (ale opravdu jen velmi lehce!). Pak fondánový list položíte na dort a zároveň můžete lehce přitlačit na pokládaný fondánový list, abyste se zbavili vzduchových bublinek.

    Dekora
    5304