Avatar Jitka D.
22.03.2025
4.504.504.504.504.50
Slabiny:
zbytečně veliká krabice vyplněná hlavně plastem :)
Celkový názor:
zbytečně veliká krabice vyplněná hlavně plastem :)
Avatar Zdenka Š.
12.03.2025
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Jsem velice spokojená,určitě moje objednávka nebyla poslední
Avatar Iveta P.
02.03.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super rychlost a spkojenost
Avatar Milena J.
03.03.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Myslím že zde najdete skoro vše pro výrobu cukrářských mlsek X
Celkový názor:
Velká spokojenost
Avatar Jarmila L.
27.02.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Doručeno včas a v bezvadné kvalitě.
  • Novinka
Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g
  • Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g
  • Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g
  • Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g

Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g

225 Kč
Vč. DPH
Skladem

Tradiční turecké těsto tvořené jemnými vlákny

Množství:

Kadayif - hotové křupavé kousky - 200g 

Jemné křupavé nudličky - hotové - připravené k použití

Kadayif je hotové pečené těsto, které není potřeba dále péct ani smažit. Skvěle se hodí k výrobě oblíbené dubajské čokolády, která potěší vaše chuťové pohárky.

Ideální pro výrobu dubajské čokolády

Kadayif je perfektní volbou pro přípravu nyní velmi oblíbené dubajské čokolády. Vytvořte si lahodné dezerty s náplní z ořechů, sýrů nebo sladkých sirupů a potěšte své chuťové pohárky.

Složení

  • pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, sůl
  • alergeny: obiloviny obsahující lepek

 Postup výroby plněné čokolády

  1. Příprava čokolády: Rozehřejte mléčnou čokoládu ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě, dokud nebude hladká a tekutá.

  2. Plnění forem: Nalijte část rozehřáté čokolády do plastových forem. Ujistěte se, že forma je rovnoměrně pokryta čokoládou.

  3. Plnění krémem: Do forem přidejte pistáciový krém Farcitella smíchaný s Kadayifem. Ujistěte se, že krém je rovnoměrně rozložen.

  4. Zalití čokoládou: Opět zalijte čokoládou, aby byla náplň zcela zakrytá a kousky Kadayifu byly obalené.

  5. Chlazení: Nechte čokoládu vychladnout při pokojové teplotě, nebo ji dejte do lednice, aby rychleji ztuhla.

  6. Vyklápění: Jakmile čokoláda zcela ztuhne, opatrně vyklopte kousky z plastových forem a připravte je k podávání.

Způsob uchování

Uchovávejte v chladném a suchém místě. Po otevření spotřebujte do 3 dnů. Pro delší trvanlivost můžete Kadayif skladovat v chladničce.

Závěr

Kadayif je ideálním základem pro rychlou a chutnou přípravu tradiční arabské čokolády. Spojení s mléčnou čokoládou a pistáciovým krémem Farcitella vytvoří nezapomenutelný dezert, který si zamilujete. Objednejte si ho ještě dnes a užijte si sladké chvíle bez námahy!

9050

Datový list

Váha:
200g

Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili: