KARINA - Jogurt - 500g
Karina jogurt- Směs na přípravu mléčného krému s příchutí jogurtu
KARINA - Jogurt - 500g
KARINA se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: glukóza, rostlinný olej (palmový, plně ztužený kokosový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, kyselina (E330), aroma, sušené mléko, emulgátor (E471, E472a), mléčná bílkovina.
Použití: Karina Jogurt 500g + voda 250g
Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme.
Můžeme přidat cca 250g másla / šlehačky - dávkování podle chuti
Hmotnost: 500g