KARINA - Arachido - 500g
Karina Arachido - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí arašídů
KARINA - Arachido - 500g
KARINA se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: cukr, pražená arašídová drť, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukozový sirup, karamelizovaný cukr, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rýžová mouka, zahušťovadlo (E401), rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), emulgátor (E472a), aroma (s lupinou), barvivo (E150c), sůl.
Alergeny: sušené mléko, sušená syrovátka, pšeničná mouka, lupina
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
Použití: Karina Arachido 500g + voda 250g
Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.
Hmotnost: 500g