
Small tubes - 20 pieces
Length: 7cm
Diameter: 1.5 - 1.1cm
Dough:
Filling:
6 egg whites and 360g caster sugar.
Instructions:
Make a dough from the ingredients and let it rest overnight wrapped in the refrigerator.
Roll out the dough with a light dusting and cut into strips. Roll the strips onto metal tubes. Brush the rolled cream horns with beaten egg yolk.
Bake in a preheated oven at 180°C.
To prepare the boiled meringue for the cream horns, combine 6 egg whites with 360g caster sugar and start whisking over a water bath. Whisk for about 10 minutes.
Let it cool to thicken. Dust with icing sugar and it's ready.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.11.2022 |
Výhody: Trubičky jsou menší a bezva |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 09.10.2021 |
Celkový názor: Vynikajúce , nelepia, najlepšia vec na svete .Áno ,už som aj odporučila . |
Zdroj recenzí pochází z nákupního portálu Heureka
Název:
Studio NET s.r.o.
Adresa:
Úpoř 36, Světec, 417 53
Země:
Česká republika
Email:
info@teplickedorty.cz
Telefon:
+420608977020