
Karina Pistácie Krém - směs pro výrobu šlehačkového nebo máslového krému
Tato směs je ideální k ochucení a ztužení lehkých cukrářských krémů připravených ze živočišné šlehačky, rostliných krémů nebo másla. Všechny tyto varianty mají příjemnou chuť a vůni po zralých a nepražených pistáciích. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Řez cukrářských výrobků je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
Postup na přípravu máslového pistáciového krému
500g směsi, 250g pitné vody, 250g másla
1000 g směsi, 500 g pitné vody, 2000 g šlehačky nebo rostlinného krém
Složení: cukr, rostlinný olej, sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk, zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka.
Hmotnost: 500g
Název:
Studio NET s.r.o.
Adresa:
Úpoř 36, Světec, 417 53
Země:
Česká republika
Email:
info@teplickedorty.cz
Telefon:
+420608977020