JEMNÁ Mandlová mouka 100% - 200g
JEMNÁ Mandlová mouka na pečení 200g - 100% mandlí
JEMNÁ Mandlová mouka 100% - 200g
Mandlová mouka vyrobená z vybraných mandlí nejvyšší kvality. Jedinečná pro přípravu makronek, korpusů, koláčů. V premium kvalitě.
Návod na použití:
Markonky:
špetka soli, 200g bílku, 225g cukr krupice, 250g mandlová mouka, 75ml vody, 250 cukr moučka.
Smícháme mandlovou moučku s moučkovým cukrem. Bílky si rozdělíme na polovinu (100 a 100 g).
Do kastrůlku si připravíme cukr krupici s vodou. První polovinu bílků společně se špetkou soli vyšleháme a dáme vařit spolu s cukrovou vodou. Vaříme na 118 °C. Rozvar vlijeme do sněhu (na třikrát) a šleháme. Mezitím vlijeme druhou polovinu bílků do směsi mandlové moučky a cukru, vznikne kaše. Až sníh mírně vychladne, vmícháme ho do kaše. Do těsta na makronky můžeme přidat skořici, kokos, potravinářské barvivo, kakao apod., podle toho, pro jaký druh makronek jsme se rozhodli.
Tuto základní směs nastříkáme na plech nebo silikonovou podložku a necháme 45 minut osychat. Poté makronky pečeme 9 minut na 180 °C (na co nejmenší výkon trouby). Upečené makronky sundáváme z plechu až za studena!
Makronky podle šéfcukráře Pavla Jurašky spojujeme libovolnou náplní. Dá se použít marmeláda, čokoládový ganáž, mascarpone s ovocem, máslový krém apod. Záleží na naší chuti.
Z uvedených ingrediencí připravíme 40 ks makronek. Zdroj recepty.vareni.cz
Může obsahovat stopy Skořápkových plodů
Složení: jádra MANDLÍ blanšírovaná moučka 100%.
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2642kj /631kcal
tuky: 52g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4g
sacharidy: 19,2g
z toho cukry: 4,8g
bílkoviny: 18,3g
sůl: 0,02g
Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chránit před vlhkostí, uzavírat po každém použití.
Hmotnost: 200g
Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili:
- Výhodný nákup!