KARINA - Malina - 500g
    • KARINA - Malina - 500g
    • KARINA - Malina - 500g
    • KARINA - Malina - 500g

    KARINA - Malina - 500g

    4,48 €
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    Karina malina - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí malin

    Množství:

    KARINA - Malina - 500g

    KARINA Malina se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

    KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

    KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

    KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

    Složení: cukr, glukóza, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, modifikovaný  bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, zahušťovadlo E401, aroma, emulgátor E472a, barvivo E120

     Alergeny:  sušené mléko, sušená syrovátka, 

    Použití: Karina Malina 500g + voda 250g

    Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.

    Hmotnost: 500g

     

    Ireks Enzyma
    3496

    Datový list

    Barva:
    Růžová
    Příchuť
    Malinová
    Váha:
    500g