Avatar Hana K.
01.11.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé doručení, krásně zabaleno
Celkový názor:
Jen doporučuji
Avatar Lenka S.
12.10.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Fajn rychlost
Avatar Martina S.
10.10.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Úplná spokojenost
Avatar Milada H.
02.10.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Pěkná komunikace, rychlé dodání určitě budu objednávat znova
Avatar Jana Š.
01.10.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé vyřízení
    Montana - směs na mléčný marcipán - 5kg
    • Montana - směs na mléčný marcipán - 5kg

    Montana - směs na mléčný marcipán - 5kg

    710 Kč
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    Sypká směs k výrobě hmoty na potahování a modelování a jedlé krajky 5kg

    Množství:

    Montana - směs na mléčný marcipán - 5kg

    Montana je sypká směs vhodná k výrobě mléčného marcipánu na potahování a modelování.

    Hotová hmota je smetanově bílé barvy s jemně mandlovou chutí a má elastickou konzistenci. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská.
    Je to jedinečný výrobek na trhu!
    Při zpracování je velmi plastická a homogenní,
    příjemně voní a přirozeně chutná.
    Kompletní směs Montana znamená velmi jednoduchou a rychlou přípravu, tzn. odpadá zdlouhavá doba navažování jednotlivých surovin. Montana si zachovává vláčnost i po přídavku kakaového prášku.
    Homogenní hmota je bez samostatných částeček po jednotlivých surovinách, které prochází přísnou vstupní kontrolou (jsou tak eliminovány časté kvalitativní výkyvy sušeného mléka).
    Doporučená receptura:
    1kg Montana + pitná voda 150-170g + 100 % tuk 50g
    Doporučený technologický postup:
    Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 3 hodiny. Doporučujeme nechat odležet až 24 hod. Lze bělit i barvit.

    Vhodné pro použití airbrush.

    Používá se i na výrobu populárních krajkových ozdob.
    Skladujeme při běžné provozní teplotě, v případě správného uložení lze Montanu zpracovávat i v následujících 3 týdnech.

    Složení: sušené mléko, cukr, glukózový sirup, aroma, barvivo (E171).

    Ireks Enzyma
    4978