Avatar Veronika P.
27.03.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Skvělá domluva, paní je moooooc ochotná, ráno jsem napsala, že bych potřebovala nečekaněna odpoledne jedlý tisk a odpoledne mohla vyzvednout, prostě paráda.
Avatar Lucie H.
27.03.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Přehledné stránky, rychlá komunikace a super rychlé dodání…
Avatar Jitka D.
22.03.2025
4.504.504.504.504.50
Slabiny:
zbytečně veliká krabice vyplněná hlavně plastem :)
Celkový názor:
zbytečně veliká krabice vyplněná hlavně plastem :)
Avatar Zdenka Š.
12.03.2025
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Jsem velice spokojená,určitě moje objednávka nebyla poslední
Avatar Iveta P.
02.03.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super rychlost a spkojenost

      Sanett - želatina v prášku - 250g

      5,71 €
      Vč. DPH
      Vyprodáno

      Sanett - želatina v prášku - 250g

      Množství:
      Nenašli jste co jste hledali? Zavolejte na 608977020 a my Vám pomůžeme!

      Sanett - želatina v prášku - 250g

      Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování.

      Sanett má v cukrářské výrobě široké využití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:

      1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů.

      Dávkování: 80g pitné vody, 40g Sanett. Postup: do vody zahřáté na 50 - 60 °C zamícháme Sanett, těchto 120g roztoku za tepla vmícháme do 1 l našlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité Kariny nebo typu hotového výrobku.

      2) Vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy nezvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V  kombinaci s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle použité Kariny.

      3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.

      Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracovní.

      Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.

      Dávkování: Sanett rozpuštěný v horké vodě 40g, Smetana nebo rostlinný krém 800 - 1000g

      Složení: cukr, jedlá želatina

       
      Ireks Enzyma
      3497

      Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili:

      Sanett - želatina v prášku - 250g

      5,71 €
      Vč. DPH