Avatar Petra T.
19.12.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše super,moc děkuji
Avatar Monika K.
07.12.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé doručení od zaplacení
Avatar Anežka Z.
05.12.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše O.K. super majitelka Markétka , vždy odpoví na vše mé dotazy . Mám tento velkoobchod velmi ráda. Přeji krásný den Zrůstová
Avatar Irina M.
05.12.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vynikající spolupráce, velmi přátelský přístup a vysoká kvalita zboží!
Avatar Petra K.
05.12.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Široký sortiment, skvělé ceny a produkty, možnost osobního vyzvednutí. Neskutečně rychlé dodání i v případě tisku na zakázku na jedlý papír. Skvělá komunikace a veliká ochota. Rozhodně doporučuji.
    Sanett - želatina v prášku - 250g
    • Sanett - želatina v prášku - 250g

    Sanett - želatina v prášku - 250g

    135 Kč
    Vč. DPH
    Vyprodáno

    Sanett - želatina v prášku - 250g

    Množství:

    Sanett - želatina v prášku - 250g

    Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů. Určeno pro další zpracování.

    Sanett má v cukrářské výrobě široké využití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:

    1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů.

    Dávkování: 80g pitné vody, 40g Sanett. Postup: do vody zahřáté na 50 - 60 °C zamícháme Sanett, těchto 120g roztoku za tepla vmícháme do 1 l našlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité Kariny nebo typu hotového výrobku.

    2) Vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy nezvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V  kombinaci s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle použité Kariny.

    3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.

    Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracovní.

    Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.

    Dávkování: Sanett rozpuštěný v horké vodě 40g, Smetana nebo rostlinný krém 800 - 1000g

    Složení: cukr, jedlá želatina

     
    Ireks Enzyma
    3497

    Zákazníci kteří zakoupili tento produkt k němu zakoupili: