KARINA - Hruška - 500g
Karina Hruška - Směs na přípravu mléčného krému s příchutí hrušky
KARINA - Hruška - 500g
KARINA Hruška se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: cukr, rostlinný olej (palmový), glukozový sirup, sušené mléko, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, kyselina E330, emulgátor E472a, barvivo E141, E101, pšeničná mouka.
Alergeny: sušené mléko, sušená syrovátka, pšeničná mouka
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
Použití: Karina Kruška 500g + voda 500g
Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.
Hmotnost: 500g