KARINA - Kakaová směs - 500g
Karina Kakao Mix - Kompletná zmes na prípravu kakaovej náplne.
KARINA - Kakaová směs - 500g
KARINA Kakaová směs se nejčastěji používá na výrobu likérových špiček, ale nejen k nim.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům vynikající stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarínem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY v kombinaci s máslem a nebo tukem, který používáte na tukové krémy, dodají chuť a barvu charakteristickou druhu KARINY, kterou používáte.
Složení: cukr, kakao (min. 21%), sojová mouka, rostlinný olej (palmový), modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob E1412, glukózový sirup, sušená syrovátka.
Alergeny: sojová mouka, sušená syrovátka
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek, vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody,sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Použití: Karina Kakaová směs 500g + voda 225g + tuk (máslo) 625g
Směs Karina Kakaová směs spojíme s vodou a promícháme do hladké a homogenní konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě asi 5 min. odležet a poté opět přemícháme. Smícháme s vyšlehaným máslem
Hmotnost: 500g
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22.09.2022 |
Celkový názor: Barvy na papíře nejsou tolik kontrastní |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 07.04.2022 |
Celkový názor: Nádherné zpracování, dort byl přichystán pro staršího pána, který pracoval v bance. Byl moc potěšen výzdobou!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19.10.2021 |
Celkový názor: vyskouseno jako z cukrarny |
Zdroj recenzií pochádza z nákupného portálu Heureka