
Zmes na prípravu bielkovovo-maslového krému
Stačí přidat vodu a máslo a hotové za pár minut. Švýcarský máslový krém je většinou pracným receptem, díky FunCakes mixu Švýcarský máslový krém zvládne tento náročný krém každý se skvělým výsledkem. Perfektní pro zdobení dortů, košíčků a dezertů.
Příprava: Všechny přísady musí mít pokojovou teplotu.
Na jednu porci: promíchejte 100 g směsi s 70 ml teplé vody z vodovodu po dobu 8 minut metlou na nejvyšší stupeň, dokud nebude krém nadýchaný. Do směsi přidejte 220 gramů nesoleného (smetanového) másla ve 4 dílech a před přidáním další části šlehejte, dokud se máslo zcela nerozpustí. Šlehejte vysokou rychlostí cca. 8 minut na hladký krém. Jedna dávka krému stačí k naplnění a zakrytí 1 dortu o průměru 20 cm nebo k zdobení cca. 12 košíčků.
Složení: cukr, vaječný bílek z volného výběhu (sušený), zahušťovadlo: E466, kyselina: 330, aroma.
Alergeny najdete tučně. Může obsahovat stopy: vejce, sóji, mléka a luštěnin
Množství: 800g
Název:
Studio NET s.r.o.
Adresa:
Úpoř 36, Světec, 417 53
Země:
Česká republika
Email:
info@teplickedorty.cz
Telefon:
+420608977020